Kedden Pécsre látogatunk!

  
A NB I/A-csoportos felnőtt férfi kosárlabda-bajnokság 18. fordulójában csapatunk a Pécsi VSK-VEOLIA otthonába látogat kedden. A Baranya megyei alakulat az előző fordulóban az Atomerőmű SE ellen szenvedett 93-75-ös vereséget. Ami minket illet, a legutóbbi fordulóban 64-93-as eredménnyel hagytuk el a pályát az Egis Körmend ellen. 

Továbbra is nehéz helyzetben vagyunk, megfiatalodott keretünknek 7 nap alatt a 3 mérkőzését kell lejátszania, de továbbra is mindent megteszünk, hogy emelt fővel hagyhassuk el a pályát ebben a nehéz időszakban is. 

A találkozó előtt fiatal játékosunkat, Szőke Somát kérdeztük: 

Szőke Soma: - „ Természetesen most a csapat egy nehéz helyzetben van a koronavírus miatt, de, mi fiatalok próbálunk minél többet segíteni akár az edzésen, akár a meccseken. Emiatt igazából nagy felelősség hárul ránk. Próbálunk helytállni és a maximumot nyújtani minden edzésen és meccsen, és reméljük, hogy ennek meglesz az eredménye a jövőben. 

Szerintem a Pécs elleni meccs egy nagyon nehéz mérkőzés lesz. Nálunk sok fiatal játékos van, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el és próbálunk egy szoros jó hangulatú mérkőzést játszani ”. 

Az összecsapás 18:00-kor kezdődik a Lauber Dezső Sportcsarnokban.


Hajrá Jászberény!