Két felkészülési tornán is pályára lépünk

Ahogy az elmúlt években, úgy idén is több mérkőzést is játszik majd a felkészülés során csapatunk. A teljes program még szervezés alatt áll, de az már biztos, hogy szeptember első felében Miskolcon, majd Losoncon lép pályára csapatunk.

Az már biztos, hogy szeptember első felében két felkészülési tornán is szerepel csapatunk. Hetedikén és nyolcadikán Miskolcon rendeznek egy négycsapatos tornát, melyen a mieink mellett a házigazdák és a Nyíregyháza, valamint egy szlovák együttes méri majd össze erejét. Jó felvezetése lesz ez a losonci tornának, ahol már sokkal nehezebb ellenfelek várnak a mieinkre.

Szeptember 14-15-én Losoncon, a BKM Lucenec, az Oberwart Gunnesr Austria (osztrák) és a Hapoel Beer Sheva (izraeli) társaságában szerepel együttesünk, s remélhetőleg ezen a tornán már teljes (ha még nem is végleges) lesz már a keret, amely Nikola Lazics rendelkezésére áll.

Természetesen további felkészülési mérkőzései is lesznek még csapatunknak, s amennyiben a program bővül, arról azonnal tájékoztatjuk majd a kosárlabdázás jászsági szerelmeseit, csapatunk szurkolóit.

Szántai Tibor