Kosarasaink többsége már otthon van

A koronavírus járvány átírta életünket, így a sportot is. Játékosaink többsége már otthon van.

Az MKOSZ döntését követően – a 2019/2020-as bajnoki szezont befejezettnek nyilvánították úgy, hogy nem hirdettek bajnokot és kiesőt sem – a csapatok játékosai, így a mi kosarasaink is többségében hazatértek. Miljan Csurovics vezetőedzőnk és Remon Nelson kérte, hogy maradhasson, mert ha elhagyják Magyarországot, akkor karanténba kerültek volna. Petőfi Áron, klubunk elnöke jelezte, hogy természetesen támogatták kérésüket, így ők Jászberényben maradtak. A többiek már otthon vannak, és a héten várhatóan mindenkivel megegyeznek a szerződések kapcsán.

A jövőről pedig egyelőre ki tudna bármit is mondani? Mikor és hogyan kezdődik a szezon? A csapatoknak milyen lehetőségei lesznek? A korábbi támogatók továbbra is a kosárlabda mögé állnak? Lesz a cégeknek pénze támogatásra? Nos, ezek olyan kérdések, melyekre ma még senki sem tudja a választ.

Ám most nem is ez a legfontosabb, hanem az, hogy mindenki vigyázzon magára és embertársaira. Éljük túl ezt a korona vírus járványt, s azt követően építsük újra magunkat, a bajnokságot, az eddig megszokott életünket!

A nagy meccset most a korona vírus ellen vívjuk. Tartsa be mindenki az előírásokat, mert az igazi kosárlabda élethez kellenek a játékosok, az egyesületek, a támogatók és a nézők!

Vigyázzunk egymásra! Ősszel találkozunk! Természetesen addig is figyeljétek az oldalunkat, mert igyekszünk benneteket minden fontos információról tájékoztatni.

Vigyázzunk egymásra!

Szántai Tibor