Lehel Kosársuli: 2 vereség a Gyermek Bajnokság legutóbbi fordulójában

Február 17-én, Kecskeméten került megrendezésre a Gyermek Bajnokság elmúlt fordulója, ahol két alkalommal is pályára lépett a Lehel Kosársuli csapata.

Az első összecsapást a mieink az FTSI Fiúk gárdája ellen vívták, ahol bár az első félidőben még nálunk volt az előny, azonban a folytatásban a kiskunfélegyháziak megfordították az állást és arattak az ütközet végén 45-64 arányú győzelmet.

Lehel Kosársuli – FTSI Fiúk 45-64
(14-9, 16-14, 7-24, 8-17)
Kecskemét

Legjobb dobók: Horti B. 10, Halaj V. 7.

A második találkozón aztán a Kecskeméti KA együttesével kellett szembenéznie a Lehel Kosársuli fiataljainak. Ezt a találkozót a házigazdák kezdték jobban és a félidőben 16 egységgel tudtak elhúzni tőlünk. A szünetet követően tovább nőtt a különbség a felek között, és bár csapatunk megnyerte az utolsó játékrészt, ezzel együtt is Bács-Kiskun megyei győzelem született a lefújást követően (79-51).

Kecskeméti KA Jégtörők – Lehel Kosársuli 79-51
(19-7, 24-20, 25-8, 11-14)
Kecskemét

Legjobb dobók: Horti B. 19, Halaj V. 9, Lékó Zs. 9.

Takács Martin edző így értékelte a két összecsapást:”Mindkét mérkőzésen 40 pont felett dobtunk, amit pozitívumként emelnék ki. Szerencsére, a meccsek túlnyomó többségén most a negatívumok kerültek többletbe. Nincs is ezzel semmi gond, hiszen 12 éves gyerekekről beszélünk. Ez csak annyit jelent a számomra, hogy továbbra is terveznem kell az edzésekre és nem kell azon törni a fejemet, mit tanítsak még nekik. A legnagyobb hiányként a küzdőszellemet említeném, remélem a márciusi fordulóban a hullámvasút tetejére fogunk felérni. Megyünk tovább, hajrá ifjak!