Lehel Kosársuli: 4 pontos vereség a Regionális Kadett bajnokságban

Október 13-án a Regionális Kadett bajnokság 1. fordulójában a Szedeák A együttese ellen lépett pályára a Lehel Kosársuli.

Küzdelmes első etappal indult az összecsapás, 10 percet követően egy duplányi különbséggel tudtak ellépni tőlünk a szegediek (14-12).

A második szakaszban a mieinknek sikerült csökkenteni hátrányukat, olyannyira, hogy ezt a játékrészt 2 ponttal megnyerve döntetlen állást mutatott az eredményjelző a szünetben (24-24).

Az újabb negyedben aztán erőre kapott Kadett csapatunk és nagyszerű akciókkal 38-43-ra tornázta fel előnyét a mindent eldöntő periódus előtt.

Amely intervallumban egyenlítettek a szegediek, azonban a végjáték nem a mi szánk ízének megfelelően alakult, így végül 61-57 arányú vereséget szenvedtünk a találkozó végén.

Szedeák “A”- Lehel Kosársuli 61-57
(14-12, 10-12,14-19, 23-14)

A Lehel Kosársuli legjobb dobói: Kovács V. 35/6, Szalkai D. 14, Kaszás O. 4, Göblyös B. 2, Pataki M. 2.

Szögi Ádám segédedző így értékelte a mérkőzést: “Az első félidő dekoncentrált kezdése után a fiúk harcosságának köszönhetően vissza tudtunk jönni a mérkőzésbe. A második félidőre feljavult a dobószázalékunk, de a végjáték kedvezőtlenül alakult számunkra, így a Szedeák csapata örülhetett a lefújás pillanatában.