Magabiztos hazai siker!


A NB I/A-csoportos felnőtt férfi kosárlabda-bajnokság 9. fordulójában csapatunk a Szolnoki Olajbányász otthonába látogatott 2020.12.15-én. A mérkőzés elejétől kezdve érvényesült a papírforma, a jó erőkből álló hazaiak magabiztosan könyvelhették el a győzelmet.   

 Szolnoki Olajbányász - Jászberényi KSE 110-62 (27-18, 23-12, 36-17, 24-15) 

Bajnokság, 9. forduló 

Szolnok, Tiszaligeti Városi Sportcsarnok 

 V.: Tözsér D., Csabai-Kaskötő B., Kovács N.   

Szolnok: Warner 15/6, Kovács 7, Pallai 9/3, Subotic 9/3, Cakarun 9. Cserék: Pongó 8, Nyerges 1, Rudner 9/9, Badzim 20/12, Juhos 2, Zsiros 13/9, Taiwo 8.   

JKSE: Donaldson 8, Ruják 6, Katona 14/6, Brbaklics 16, Rékasi 7. Cserék: Kovács A. 3/3, Füzi 6, Kaszás 2, Kovács V. -, Tóth -.   

  
Gasper Potocnik, Szolnoki Olajbányász: Gratulálok a csapatomnak a ma este mutatott hozzáálláshoz! Nem könnyű mindig motiváltan pályára lépni, mi ma is ragyogó felfogásban játszottunk. Magunkra tudtunk figyelni és így készülünk a következő mérkőzésre is. Köszönjük a Jászberénynek ezt a korrekt mérkőzést! Sok sikert kívánunk nekik! 

Lo Elhadji Malick, Jászberény: Gratulálok a Szolnoknak a győzelemhez! Szerintem az idén az Olajhoz méltó csapatot építettek. Mi jelenleg rengeteg gonddal küzdünk. Nem csak a más csapatokat is sújtó vírushelyzettel, de a sérülésekkel is meg kell birkózzunk. Ruják Bence is megsérült, nagyon valószínű, hogy az idén már nem tud pályára lépni. Nem menekülünk, tesszük a dolgunkat ebben a nehéz helyzetben is. Jó érzés, hogy sokan a megoldást keresik, hogy minél hamarabb kilábaljunk a gödörből. Taktikailag nem nagyon tudunk mit kezdeni ezzel az állapottal. Amikor az irányítónk ötös poszton kényszerül játszani, ott nincs mit beszélni taktikáról. Most pihenünk egy kicsit és várjuk a magyar bajnokot.   

Folytatás pénteken a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely ellen.   


Hajrá Jászberény!