Magabiztosan nyert a Lehel Kosársuli a Megyei Mini bajnokság első fordulójában

Még március 18-án Mezőtúron vendégszerepelt a Lehel Kosársuli együttese a Megyei Mini bajnokság első fordulójában.

Amely mérkőzést remekül kezdték ifjú tehetségeink, ahol az első negyedben pompás játékot bemutatva 25 egységnyi alakítottak ki a hazaiakkal szemben (2-27).

A következő periódusban aztán a pályaválasztók faragtak 1 pontot a hátrányukon, ugyanakkor a félidőben így is 24-48-re vezettek a Lehel Kosársuli kosarasai.

A harmadik etapban aztán ismét elkapták a fonalat a mieink és ezt a játékrészt is megnyerve újabb 7 egységgel növelték előnyüket az utolsó intervallumot megelőzően (32-63).

A befejező felvonás az előző szakaszhoz hasonló játékot hozott, a jászberényieknek ebben a ciklusban is jobbnak sikerült lenniük vetélytársuknál, ezáltal 39-81 arányú Lehel Kosársuli sikerrel ért véget a mérkőzés.

Mezőtúri Ref. Kol. – Lehel Kosársuli 39-81
(2-27, 22-21, 8-15, 7-18)
Mezőtúr

Lehel Kosársuli: Kocza B. 24, Badari Z. 17, Sas G. 10, Házkötő G. 7, Lukácsi R. 6, Csibra B. 6, Virág T. 4, Zelena Á. 4, Tóth Á. 2, Hodossi M. 1, Gergi-Bodor B.

Szögi Ádám edző így értékelte a mérkőzést:”Első közös mérkőzésünket edzők és játékosok is izgatottan várták, de ennek nyomaiból semmit nem vehettek észre a csapatot elkísérő szülők. A gyerekek nagyon szépen próbálták használni azokat az elemeket, amiket edzéseken gyakorolnak és ezek hellyel-közzel eredményességben is megmutatkoztak. Első mérkőzésnek kiváló volt, folytatjuk tovább a munkát!