Magabiztosan nyert a Lehel Kosársuli a Megyei Serdülő bajnokságban

 

A tegnapi napon a Megyei Serdülő Bajnokság keretein belül fogadta a Szolnoki KA „C” gárdáját a Lehel Kosársuli.

A mérkőzést nagyszerűen kezdték a mieink, akik jó játékkal már az első negyedben gyorsan elhúztak a szolnokiaktól (29-7).

A jó lendületes játéka a továbbiakban is megmaradt a jászberényi fiúknak, ennek köszönhetően pedig a szünetre tovább nőtt a különbség a felek között (58-13).

A harmadik játékrész aztán ismét ifjú kosarasainknak sikerült jobban, akik a befejező periódus előtt immáron 55 ponttal jártak a Tisza-partiak előtt (76-21).

Az utolsó szakaszt ugyanakkor a vendégek tudták két egységgel megnyerni, ám ezzel együtt is 94-41 arányú Lehel Kosársuli győzelem született az összecsapás végén.

Lehel Kosársuli – Szolnoki KA “C” 94-41
(29-7, 29-6, 18-8, 18-20)
Jászberény

Lehel Kosársuli: Kerek K. 21, Csabai B. 12, Czakó B. 12, Zahalka M. 10, Durucz D. 8, Nagy Á. 6, Takács B. 6, Fülöp G. 6, Kovács-Rékasi Sz. 6, Kocza B. 4, Kocsis L. 3.

Harkai Hunor edző így értékelte a mérkőzést: “Hoztuk a kötelező győzelmet. Ez a mérkőzés kitűnő alkalom volt több lehetőséget adni a fiatalabb játékosoknak, akik kevesebbet játszottak hétvégén a 2 napos Serdülő Országos Főtábla 1. fordulójában.