Magabiztosan nyert a Szeged!

Magabiztosan nyert a Szeged!

A NB I/A-csoportos felnőtt férfi kosárlabda-bajnokság 3. fordulójában a Naturtex-SZTE-Szedeák gárdáját láttuk vendégül a Bercsényi úti Sportcsarnokban. A soproni vereség után mindenképp javítani szerettünk volna a teljesítményünkön, mert a hozzánk hasonló játékerőt képviselő csapatok ellen csak a győzelem lehet a cél hazai pályán.

Sajnos a mérkőzés alatt nem nagyon lehetett érezni, hogy csapatunk az összecsapást a saját javára tudja fordítani. Fiataljaink, és a magyar játékosaink úgy gondoljuk, hogy megfelelően teljesítettek, azonban a légiósaink közül egy-két ember játéka nagyon elmaradt a várakozásoktól.

Nagyon reméljük, hogy a szerdai, kaposvári mérkőzésen jelentős javulás lesz tapasztalható ezen a téren.

Jászberényi KSE – Naturtex-SZTE-Szedeák 67-89 (19-23, 18-21, 17-18, 13-27)

Bajnokság, 3. forduló

Jászberény, Belvárosi Általános Iskola

V.: Földházi T., Farkas G., Major Á. (Fekete L.)

JKSE: Penn 3/3, Donaldson 15/6, Katona 4/3, Radukics 12/3, Milicsevics 15/3. Csere: Ruják -, Brbaklics 6, Füzi -, Filipovic 12.

Szeged: Kerpel-Fronius G. 6, Govens 19, Brown 12/6, Dzeletovics 18/3 Dickey 18. Csere: Kerpel-Fronius B. 8/6, Balogh -, Polányi -, Keller 8/6, Mayer -, Olasz -.

 

 

Edzői nyilatkozatok:

Miljan Csurovics, Jászberény : Ha a csapat nem játszik jól, az összes felelősség az edzőé. A felkészülés során is voltak olyan mérkőzéseink, amikor a negyedik negyedben szétestünk. Tudjuk, mit kell javítanunk, és ezen dolgozunk. Nem lehet kifogás a vírushelyzet sem, hiszen minden rendelkezésünkre áll a jó felkészüléshez.

Szrecsko Szekulovics, Szeged : Nehéz volt mentálisan úgy felkészíteni a csapatot, hogy nem tudtuk, mikor léphetünk végre bajnoki meccsen is pályára. Tudtam, hogy nehéz Jászberényben játszani, hiszen voltam itt edző. Szerencsére, amit elterveztünk azt véghez is tudtuk vinni, gyors játékkal, sok lepattanóval, jól játszva sikerült nyernünk, és remélem, így is folytatjuk.

Csapatunk legközelebb szerdán lép pályára a Kaposvári KK otthonában 18 órai kezdettel.

Hajrá Jászberény!