Második mérkőzését is megnyerte a JKSE Öregfiúk

A megyei felnőtt férfi kosárlabdabajnokság második fordulójában, szerdán este a karcagiakat fogadta a JKSE Öregfiúk csapata.

Az első fordulóban Szentesen kétszeri hosszabbítás után nyert klubunk öregfiú csapata, s jó eséllyel várta következő ellenfelét, a Karcagi SE gárdáját. A karcagiak az első játéknapon 2 pontos vereséget szenvedtek hazai pályán a Szolnoki Olaj KK amatőr együttesétől.

Szerdán este a Bercsényi úti játékcsarnokban gyorsan kiderült, hogy a vendégeknek nincs esélye a mieink ellen. Bár Gulyás Csaba sérülés miatt nem léphetett pályára, a többiek pótolták őt. Az első negyedben még tartotta a lépést a mieinkkel a karcagi csapat, ám a második 10 percben már nagy volt a különbség a két együttes között. A félidőben már 23 ponttal vezettek a mieink (49-26). A nagyszünetet követően ismét egy kiegyenlítettebb játékrész következett, majd a záró tíz percben ismét jelentős fölénybe került csapatunk. A végén már csak az volt a kérdés, hogy elérik-e a fiúk a 100 pontot, amelytől végül csak két egységgel maradtak el.

 

JKSE Öregfiúk – Karcagi SE 98-59 (15-15, 34-11, 22-19, 27-14)

A JKSE Öregfiúk pontszerzői: Borszéki Csaba 21/15, Cseh György 16, Gömöri Zsolt 10/6, Szögi Ádám 10/6, Treba-Kovács János 10, Székely Gábor 9/3, Nyíri Dániel 8, Remete Zsolt 5, Bozsik Dániel 5, Petőfi Áron 4,

Két forduló után a JKSE Öregfiúk két győzelemmel áll a tabella élén.

 

Hajrá JKSE Öregfiúk!

 

Szántai Tibor