Megérdemelt vendég siker született!!

  A NB I/A-csoportos felnőtt férfi kosárlabda-bajnokság 15. fordulójában csapatunk a Sopron KC csapatát fogadta a Bercsényi úti Sportcsarnokban. A találkozót végig profi hozzáállással lehozó vendégek megérdemelten arattak győzelmet felettünk.   


Jászberényi KSE - Sopron KC 56-103(9-25, 11-29, 20-32, 16-17) 

Bajnokság, 15. forduló Jászberény, 
Bercsényi tornacsarnok V.: Benczur T., Fodor A., Drenyovszki D.   

Jászberény: Katona 6, Frank 15/6, Kaszás 2, Brbaklics 20/9, Rékási 2, Csere: Füzi 9/6, Kovács A. 2, Szalkai -, Tóth, Kovács V. -,   

Sopron: Jackson 4, Thompson 15/3, Fazekas 2, Jogéla 24/3, Bagó 13, Csere: Werner 8, Supola 4, Takács 4, Borisov 17/3, Popadics 5/3, Halász -, Sitku 7/3,   

Bagó Martin: - Jó volt, hogy a keret valamennyi tagja lehetőséget kapott ezen a mérkőzésen és mi fiatalok is sokat lehettünk a pályán. Három nagyon nehéz mérkőzésünk következik, s ezekre jó felvezető volt ez a jászberényi mérkőzés. Nagyon jól éreztem magam a pályán, s örülök, hogy végig kézben tartottuk a mérkőzés irányítását.   

Konstantinos Flevarakisz: - Örülök, hogy minden benevezett játékosomnak tudtam ezen a mérkőzésen játéklehetőséget adni, s éltek is ezzel. Tudtuk, hogy Jászberényben milyen nehéz a helyzet, de így is megtiszteltük a csapatukat, hogy egyetlen pillanatra sem vettük félvállról a találkozót. A győzelemért jöttünk, s azt magabiztos játékkal meg is szereztük.    

Katona Bence: - A lehetőségekhez képest minden mérkőzésen megpróbáljuk a tőlünk telhető legjobb teljesítményt nyújtani. Nagyon nehéz felvenni a versenyt a rutinos idegenlégiósokkal és magyar játékosokkal. Ezúttal is sokszor kergettek hibákba bennünket a soproniak, akik nagyon agresszívan védekeztek. Ami tőlünk telt, azt most is megtettük.   

Lo Elhadjí Malick: - Bár a sérülések miatt magas ember hiányában szerkezetileg sem voltunk igazán készek erre a mérkőzésre, aki pályára lépett, az mindent kiadott magából. Egy rossz szavam sem lehet játékosaimra. Sérültjeink felépülését követően, s ha idegenlégiósaink is megérkeznek, már lényegesen erősebbek lehetünk. Gratulálok a soproniaknak, megérdemelten nyertek ilyen különbséggel is.

Folytatás Vasárnap, a Szedeák otthonában!  

Hajrá Jászberény!