A Megyei Felnőtt Bajnokságban tegnap este csapatunk hazai pályán fogadta az alapszakasz során a hetedik helyen végző Szentesi KK együttesét a rájátszás negyeddöntőjének első mérkőzésén.

Az összecsapást nagy elánnal kezdte minkét gárda, azonban 10 percet követően 3 egységnyi Lehel Kosársuli előnyt mutatott az eredményjelző (18-15).

A folytatásban aztán nagyon elkapták a fonalat a mieink és nagyszerű akciókkal tovább növelték előnyüket a félidőre (43-23).

A szünetet követően sem változott a játék képe, a harmadik negyedben, valamint a negyedik szakaszban is jobbak tudtak lenni a jászberényi fiúk ellenfelüknél, így végül magabiztos 103-52 arányú Lehel Kosársuli győzelemmel ért véget a mérkőzés.

Lehel Kosársuli – Szentesi KK 103-52
(18-15, 25-8, 31-19, 29-10)
Jászberény

Lehel Kosársuli: Mondi R. 18, Szőke S. 16, Nyíri D. 12, Bogdán B. 12, Vas-Teplán M. 11, Kaszás M. 11, Szabó M. 9, Répási R. 9, Kövér Á. 5.

Harkai Hunor edző így értékelte a mérkőzést:”Gratulálok a játékosaimnak, akik nagy elszántsággal játszottak védekezésben és támadásban. Dicséret illeti a szentesi csapatot, akik végig küzdötték a mérkőzést.”

A rájátszás második ütközetére jövő héten kedden kerül sor Szentesen, és mivel 2 győzelemig tart a küzdelem, amennyiben csapatunk nyer, akkor az elődöntőben a BKG-SZEK – Ceglédi KE II. párharc győztesével mérheti majd össze erejét.