Május 12-én a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Kosárlabda Szövetség által nyolcadik alkalommal került megrendezésére a Megyei U11-es Válogatottak Tornája, amely eseménynek Szolnok városa adott otthont, Városunkat és Egyesületünket pedig Treba-Kovács János edzőnk, valamint 4 Lehel Kosársuli játékosunk is képviselte.

Mind a lányok és a fiúk tekintetében is hat-hat megye válogatottja mérkőzött meg egymással a tornán.

A Fiú U11-es együttest a Lehel Kosársuli utánpótlásában trénerként dolgozó, Treba-Kovács János vezetőedzőként, Rezák Tamás másodedzőként irányította, míg Hőgye István, Koczka Barnabás, Nagy Gergely és Hamar Barnabás pedig játékosként vett részt a megmérettetésen.

A hat csapatot két hármas csoportba osztották a szervezők, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei válogatott pedig első mérkőzésén a Pest megyeieket múlta felül 53-45-re, majd a következő találkozón a Fejér megyeiek ellen is 53-42 arányú győzelmet aratott és jutott be a döntőbe.

A fináléban aztán a Bács-Kiskun megyeiek Megálljt parancsoltak Treba Kovács János vezetőedző alakulatának (28-73), azonban ezzel együtt is a második helyen zárta a Jász-Nagykun-Szolnok megyei válogatott a küzdelmeket, amelyhez innen is gratulálunk!

A lányoknál a Borsod-Abaúj-Zemplén megyeiek győzelmével ért véget a sorozat.