Megyei válogató edzésen jártak ifjú kosarasaink

Április 6-án, szombaton tartották a Jász-Nagykun-Szolnok megyei válogató edzéseket az U11-es és az U12-es fiú korosztályokban.

Klubunkat 6 játékos képviselte, akiket mind beválogattak az előbb említett korosztályos megyei válogatottakba. Játékosaink részt vesznek a Megyei Válogatott Tornán, ahol 6 megye válogatott csapata fog versengeni. Mindkét korosztály tornáját Szolnokon rendezik meg, április 22-én az U12-es, míg április 29-én az U11-es korosztály számára.

A Lehel Kosársulit képviselő kosaraink:

Horti Bálint, Hőgye István, Halaj Vince (U11)

Csabai Botond, Kovács-Rékasi Szabolcs, Halász Gergő (U12)

A Lehel Kosársuli játékosai jól helytálltak az edzéseken. Bizonyították egyéni képzettségüket, valamint, hogy jó úton haladnak, ami a labda nélküli mozgást, valamint a két ember közötti összjátékot jelenti. Külön örömmel töltött el, hogy játékosaink több nehezebb cselt is bemutattak, valamint az U11-es korosztály edzésének mérkőzés részén több, mint a fele dobott pontot jászberényi játékosok dobták, itt nagyon kitűnt Horti Bálint. Rendszeresen szeretnénk, ha minél több játékosunk kerülne be a megyeválogatottakba, s később egy szinttel feljebb is akár, ami nagyobb motivációt adhat a tehetséges utánpótlás játékosaink számára”- osztotta meg velünk gondolatait az eseményt követően, Harkai Hunor a JKSE Kosársuli szakmai vezetője.