Miskolcon győzött Junior csapatunk

November 20-án Miskolcon, az Országos Junior Regionális Bajnokság Észak-Keleti Régiójának A csoportjában lépett pályára a Lehel Kosársuli U18-as együttese a MEAFC B ellen.

Remekül kezdték a mieink a találkozót, és nagyszerű védekezéssel és pompás támadás befejezésekkel sikerült ellépniük a vendéglátóktól egy negyedet követően (9-26).

A második periódus kevés pontot hozott, azonban ezt a szakaszt is a jászberényi fiúk nyerték meg 1 egységgel, így a félidőben 18 ponttal jártak a miskolciak előtt (22-40).

A harmadik szakaszban tovább folytatódott Harkai Hunor együttesének jó játéka, amely játékrészben szintén jobbak tudtak lenni kosarasaink ellenfelüknél, ennek köszönhetően pedig 37-58-ra nőtt a különbség a felek között.

Az utolsó felvonásban aztán még nagyobb sebességi fokozatba kapcsoltak fiatal sportolóink, és pazar játékkal 39-80-ra nyerték meg végül az összecsapást.

MEAFC B – Lehel Kosársuli 39-80
(9-26, 13-14, 15-18, 2-22)
Miskolc

Lehel Kosársuli: Szőke S. 22, Vas Teplán M. 20, Kovács V. 19, Szalkai D. 6, Szigedi Á. 6, Kövér 3, Kaszás O. 2, Rideg P. 2, Czimmer B. -, Bogdán B. -.

Ez egyben az utolsó mérkőzés volt csapatunk számára a Regionális ligában az Észak-Keleti Régió A csoportjában. A Junior gárda mind a 8 mérkőzését megnyerte, s megérdemelten készülhet a januárban sorra kerülő Régiós Döntőre.

Harkai Hunor edző így értékelte a mérkőzést: “Gratulálok a miskolciaknak és a játékosainknak is a harcos mérkőzésért. Megfiatalított csapatunkkal sikeresen vettük az utolsó mérkőzést is a Regionális ligában a 2018-as évben, folytatjuk a felkészülést a Régió Döntőre!