Nagy Ádám és Horti Bálint az erdélyi kosárlabdatáborban!


Habár még nem kezdődött meg a felkészülés utánpótláscsapataink számára, Nagy Ádám és Horti Bálint hasznosan kihasználják a nyári szünetet és fejlesztik kosárlabda tudásukat a VII. Sepsi Kosársuli Nemzetközi Kosárlabdatáborban Sepsiszentgyörgyön.

Fiatal tehetséges játékosainknak július 9-től 14-ig lehetőségük van naponta 2 edzésen erdélyi és külföldi edzőktől új technikai és taktikai elemeket elsajátítani, mivel szinte minden tréninget más vezetőedző tart.

Az edzések mellett egyéni versenyekre is sor kerül, valamint a tábor végén aktív felnőtt játékosokkal is beszélgethetnek amerikai tapasztalatukról és pályafutásukról további motivációjuk növelése érdekében.

Egyesületünk két kosarasa az alábbi gondolatokat osztotta meg honlapunkkal a táborral kapcsolatban:

Nagy Ádám:Ez a tábor nagyon nagy lehetőséget nyújt a fejlődésemben. Különböző szakemberek dolgoznak velünk az edzéseken, amelyek mind jó hangulatban telnek. Néhol az idegennyelv-tudásunkat is használnunk kell, ha éppen egy olyan edzővel találjuk magunkat szembe, aki éppen nem beszél magyar nyelven. A táborban lévő kosártársak közül egytől egyig mindenki közvetlen és barátságos. Jövőre is mindenképpen részt szeretnék venni a táborban.

Horti Bálint:Nagyon tetszik, hogy ki lehet használni az angol tudásunkat néhány edzésen. Pozitívum még a táborban, hogy sok szabadidőnk van és, hogy megismerhettük ezt az erdélyi várost is.