Négy nap alatt két mérkőzés

Sűrűsödik az NB I A-csoportos felnőtt férfi kosárlabdacsapatok programja a héten. Szerdán és szombaton két forduló mérkőzéseit rendezik, de a kupacsapataink szerdai találkozóit majd csak március elején pótolják. A mieink viszont mindkét napon pályára lépnek. Szerdán Zalaegerszegen lesz jelenése Cseh Gyuriéknak, míg szombaton a pécsieket fogadják.

Nem sok ideje maradt a pihenésre a csapatoknak a 17. fordulót követően, hiszen ezen a héten kétszer is pályára kell lépniük. A szerdai napon csak négy mérkőzést rendeznek, hiszen a nemzetközi kupában szereplő csapataink elfoglaltsága miatt három mérkőzést majd március elején pótolnak.

A mieink szerdán Zalagerszegen lépnek pályára, míg közvetlen vetélytársaink közül a DEAC és a MAFC egymás ellen játszik. Számunkra fontos lesz a Szeged – Kecskemét találkozó eredménye is, hiszen számunkra a házigazdák is „lőtávolban” vannak már. Természetesen figyelünk a soproniak kaposvári vendégjátékának végeredménye is.

18. forduló
2018. 01. 31.
18.00 óra: DEAC – MAFC
18.00 óra: Kaposvári KK – Sopron KC
18.00 óra: Naturtex-SZTE-Szedeák – KTE-Duna Aszfalt
18.00 óra: Zalakerámia ZTE KK – JP Auto-JKSE
2018. 03. 03.
18.00 óra: Atomerőmű SE – Szolnoki Olaj KK
18.30 óra: Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – EGIS Körmend
19.00 óra: Alba Fehérvár – PVSK-VEOLIA

Szombaton viszont már teljes fordulót rendeznek az NB I A-csoportjában. A mérkőzések közül kiemelkedik a Szolnoki Olaj KK és az Alba Fehérvár összecsapása. Persze bennünket leginkább a Pécs elleni hazai találkozónk érdekel, hiszen egy újabb hazai sikerrel nagy lépést tehetnénk a play-out elkerülése érdekében. Szombaton a DEAC Körmenden vendégszerepel, míg Sopronba a szegediek látogatnak, s a MAFC a zalaegerszegieket fogadja. Az alsó- és középház helyzetét ezek a találkozók alapjaiban határozzák majd meg.

19. forduló
2018. 02. 03.
18.00 óra: JP Auto-JKSE – PVSK-VEOLIA
18.00 óra: EGIS Körmend – DEAC
18.00 óra: Kaposvári KK – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely
18.00 óra: KTE-Duna Aszfalt – Atomerőmű SE
18.00 óra: MAFC – Zalakerámia ZTE KK
18.00 óra: Sopron KC – Naturtex-SZTE-Szedeák
18.00 óra: Szolnoki Olaj KK – Alba Fehérvár

Szántai Tibor