Nehéz meccsekkel zárta az évet U11-es csapatunk!🏀
 
Országos Bajnokság U11 2020.12.19
 
Ezen a hétvégén nehéz mérkőzések elé nézett a Lehel Kosársuli U11-es csapata a soron következő Országos fordulóban. A nap első mérkőzését a Szolnoki Minileók csapata ellen játszotta a jászberényi alakulat ahol egy végletekig kiélezett csatában csak egy utolsó másodpercekben szerzett kosárral tudott diadalmaskodni a hazai alakulat. Második mérkőzésen az Ország egyik legjobb korosztályos csapata ellen kellett bemutatkoznia a szegedi csapat személyében a jászberényi gárdának. Ezen a találkozón nem tudta megnehezíteni a Kisbikák dolgát a lelkes ám, fizikálisan kimerült Jászberényi alakulat.
 
Szolnoki Minileók – Lehel kosársuli U11: 49-47 ( 12-8, 11-13, 9-16, 17-10)
 
Legjobb Dobók: Tukora Z.(12), Hőgye T.(11), Tarkó D.(7), Boldizsár Cs.(7), Nagy N.(3), Sárközi B.(3), Kovács L.(2), Balog R.(1), Böndi Zs.(1).
 
Lehel Kosársuli U11 – Szedeák Kisbikák: 19 – 138 ( 5-30, 7-49, 2-30, 5-29)
 
Legjobb Dobók: Hőgye T.(6), Tarkó D.(5), Tukora Z.(3), Kovács L.(2), Sárközi B.(1), Boldizsár Cs.(1), Csontos O.(1).
 
Szögi Ádám, Edző: Csak az elismerés szavaival tudnám jellemezni a csapatom mai, illetve szezonbéli teljesítményét. Kevesebb mint 4 hónapja, hogy elkezdtük a közös munkát , ennek ellenére hónapról hónapra a dél alföldi régió legjobb csapatai ellen tudják megmutatni az edzéseken megszerzett tudásukat. Ezúton szeretném megköszönni első sorban a gyerekek hozzá állását mind az edzéseken mind pedig a mérkőzéseken, továbbá szeretném megköszönni szüleik töretlen támogatását, nélkülük nem tudtak volna felül kerekedni tanítványaim a nehéz szituációkon amik a pályán kívüli érték Őket. Boldog Karácsonyt és kellemes ünnepeket kívánok minden kedves Lehel kosársuli játékosnak és családjának. Januárban találkozunk.
 
Hajrá Lehel Kosársuli!⚪🔵