A hátvéd poszton bevethető, sérüléséből az elmúlt hetekben felépülő Bazsó Brúnó volt a vendégünk, aki készséggel válaszolt kérdéseinkre.

1. A korábbi időszakban egy jó ideig sérülés miatt nem léphettél pályára. Sikerült teljesen rendbe jönnöd?

Igen, sajnos a Kaposvár elleni edzőmérkőzésen részleges bokaszalag szakadást szenvedtem, de már az elmúlt hetekben teljes értékű munkát végezhettem, és a csapattal együtt készülhettem.

2. Mit gondolsz Nikola Lazicsról?

Nikola Lazicsot egy remek szakembernek tartom. Mindig próbálja a maximumot kihozni belőlünk, és arra törekszik, hogy minél precízebben, pontosabban valósítsuk meg az elképzeléseit.

3. Mi a véleményed a csapattársaidról?

Személy szerint mindenkiről jó véleménnyel vagyok, általában mind a légiósokkal, mind a magyar srácokkal sikerül megtalálnom a közös hangot.

4. A bajnoki címvédő Alba Fehérvár legyőzése után Budapesten nem sikerült győznötök a MAFC ellen. Hogyan értékelnéd az elmúlt szombati mérkőzést?

Sajnos nem kezdtük jól a találkozót, az első félidőben szinte végig az ellenfél akarata érvényesült. A második játékrészben már szigorítottunk védekezésünkön, többször vissza tudtunk jönni pár pontra, de sajnos a végén alulmaradtunk a MAFC csapata ellen.

5. 2018.04.04-én Paksra látogattok. Mit vársz attól az összecsapástól?

A Paks egy nagyon jó erőkből álló csapat, több nagy csapatot is elkaptak hazai pályán. Nekünk innentől minden győzelem nagyon fontos lehet, szóval ennek tudatában fogunk pályára lépni.

6. Bár a középházba már nem kerülhet be csapatunk, mégis mi lehet a célunk az alsóházi küzdelmek során?

Az alsóházban meg kell próbálnunk minél több meccset nyernünk annak érdekében, hogy elkerüljük a kiesőzónát.