Nem jött össze a bravúr...


A NB I/A-csoportos felnőtt férfi kosárlabda-bajnokság Play-out 2. fordulójában csapatunk a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét együtteséhez látogatott. Sajnos a mérkőzés előtt jóval esélyesebbnek kiáltott hazaiak érvényesítették akaratukat a mérkőzés egészét tekintve. Csapatunk az első félidőben még tartotta magát, sőt, voltak periódusok, amikor, több pontos vezetéssel támadhatott a Messzi István Sportcsarnokban. Sajnos azonban a 3.negyedet elrontottuk, így a továbbiakban a jobb erőkből álló Kecskemét akarata érvényesült, akik így megérdemelt győzelmet arattak hazai a Play-out 2. mérkőzésén.  

 


Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - Jászberényi KSE 87-65 (17-19, 25-22, 19-8, 26-16) 
Play-out 2. forduló Kecskemét, 
Messzi István Sportcsarnok V.: Kapitány G., Fodor A., Nyilas I.   

KTE: Wittmann 12/9, Thomas 19/3, Kucsera 2, Jaramaz 11, Horti 6, Csere: Dramicanin 11/6, Fazekas 4, Djeraszimovics 16/9, Lukács -, Karahodzsics 6, Körmendi -, Cserko -,   

 JKSE: Garrett 10/6, Coleman 25/6, Brbaklics 10, Williams 7/3, Primorac 12/3, Csere: Czirbus -, Ruják 1, Filipovic -, Katona -,   

Váradi Kornél : Gratulálok a csapatnak a győzelemhez. A második félidőben állt össze a játékunk igazán, sikerült a védekezésünket megszilárdítani. Mélyebb rotációval tudtunk játszani, és mindig jött plusz energia a padról, amivel felőröltük a Jászberényt a végére. Nagyot harcoltunk, igazi csapatként küzdöttünk a sikerért. Szombaton Kaposváron folytatódik számunkra a bajnokság. Minden hátralévő meccsen szeretnénk még előrelépni, minél több győzelemmel akarjuk zárni a szezont.   

Patai Benjámin : Gratulálunk a kecskemétieknek a győzelemhez. Az első félidőben nagyjából úgy alakultak a dolgok, ahogy azt elterveztük. A szünetről tompán jöttünk ki, és ahhoz, hogy ezeket a nehezebb periódusokat egy mérkőzésen sikeresen vegyük, ahhoz jó csapatkémia kell, ami nálunk nincs meg. Ezúton szeretnék bocsánatot kérni a játékvezetőktől, a kecskeméti csapattól a játékosaim viselkedése miatt. Egyáltalán nem volt profi. Minden jót kívánok a KTE-nek a folytatáshoz.    

Marko Derasimovic : Az első két negyedben nem játszottunk jól, aztán sikerült váltanunk, és megmutatni a csapat igazi arcát. Dolgozunk tovább, hiszen még sok meccs van hátra, és szeretnénk minél többször sikeresek lenni. A Jászberénynek további sok sikert kívánok. 

Mladen Primorac : A félidőben csak egy volt a különbség a csapatok között, úgy gondolom, hogy az első két felvonásban jól játszottunk. Aztán nem tudom mi történt velünk, borzasztóan kosárlabdáztunk. Gratulálok a Kecskemétnek, megérdemelten nyertek.   Folytatás szombaton a Pécs ellen, hazai pályán!
 
Hajrá Jászberény!