Nem tudott győzni a Lehel Kosársuli a Fiú Regionális Kadett Bajnokság záró fordulójában

A Fiú Regionális Kadett Bajnokság utolsó fordulójában a Szolnoki KA gárdáját fogadta hazai pályán a Lehel Kosársuli együttese.

A mérkőzést nagyszerűen kezdték a mieink, és jó támadás befejezésekkel 10 ponttal tudtak meglógni az első negyedben megyebeli riválisuktól (18-8).

A következő intervallum ugyanakkor a Tisza-partiaknak sikerült jobban, akik ebben a periódusban 9 egységet faragtak hátrányukból, ezáltal a félidőben minimális előnyben volt csapatunk (28-27).

A harmadik etap a második szakaszhoz hasonló játékot hozott, amelyben a vendégek előbb utolértek minket, majd a vezetést is átvették, ennek köszönhetően a befejező szakasz előtt 40-55-re alakították az állást.

A záró játékrészben aztán mindent megpróbáltak a mieink, hogy közelebb kerüljenek ellenfelükhöz, azonban a szolnokiaknak rendre minden akciónkra volt válaszuk, így végül 54-73 arányú Szolnoki KA győzelem született az összecsapás végén.

Lehel Kosársuli – Szolnoki KA 54-73
(18-8, 10-19, 12-28, 14-18)

Pontszerzők: Nagy Á. 13/9, Kovács V. 13/3, Rideg D. 8, Szalkai D. 7, Lékó K. 5/3, Zahalka M. 2, Göblyös B. 2, Czakó B. 2, Túri B. 2.
Edzők: Szögi Ádám, Józsa Miklós.

Szögi Ádám edző így értékelte a mérkőzést:”Készülve már a jövő évre más felfogásban és más rendszerben próbáltuk ki a gyerekeket, akik állták a sarat, még ha ez eredményekben nem is mutatkozott a mai nap. Voltak figyelemre méltó játékok, amik bizakodásra adnak okot a jövőre nézve, ennek szellemében készülünk a következő hónapokban.