Amit egyes hírportálok már korábban megszellőztettek, a mai napon realizálódott, Nemanja Alekszandrov újabb egy évre kötelezte el magát hozzánk, azaz a 2019/2020-as szezonban a JKSE játékosa lesz.

Hosszas tárgyalások és egyezetések végén a mai napon mindkét fél aláírta azt a szerződést, amely szerint Nemanja Alekszandrov a következő szezonban is nálunk pattogtatja a labdát. A 32 éves (211 cm, 102 kg) szerb kosaras az elmúlt szezonban gyorsan közönség kedvenccé vált szurkolóink körében. A 4-5-ös poszton bevethető játékos a Körmend ellen szerezte a legtöbb pontját (22), s a SERCO-TF-BP ellen 10 büntetőt értékesített. A büntető vonalról az egész mezőny legjobb dobója volt, sokáig nem is hibázott. A szezon végén már többször sérüléssel küszködve is vállalta a játékot. Csapatunk fontos láncszeme volt, akinek maradásában sokan bíztak, s ez meg is történt.

Reméljük, hogy az új idényben elkerülik a sérülések, és hasonlóan jó teljesítményt nyújt majd az új bajnokságban is, mint tette azt a 2018/2019-es idényben.

 

Üdv újra Jászberényben Nemanja!

 

Szántai Tibor