Nyerj JKSE mezt – dobóverseny szurkolóknak!

A január 13-i, JP Auto JKSE – Kaposvári KK bajnoki mérkőzés nagyszünetében dobóversenyre hívjuk azon szurkolóinkat, akik szeretnék kipróbálni, hogy mire képesek a kosárlabda pályán.

Vállalkozó kedvű szurkolók jelentkezését várjuk a január 13-i, hazai bajnoki mérkőzésünk kapcsán, amikor csapatunk Kaposvár elleni mérkőzésének nagyszünetében dobóversenyt rendezünk számukra.

A feladat:

A lehető legrövidebb idő alatt 3 büntetőből és 3 tripla vonalon túli dobásból a legtöbb pontot elérni. Azonos pontszám esetén az jut tovább, aki kevesebb idő alatt végzett a dobásokkal.

A játék lebonyolítása:

A két palánknál egyszerre kezdi a dobást egy-egy játékos, s aki nyer az jut a döntőbe a két páros versenyből. Azaz, négy játékosnak lesz lehetősége a dobóversenyben képességeit kipróbálni, s az első kör nyertesei vívják majd a döntőt.

Jelentkezés:

A játékra a 30/351-9877-es telefonszámon Szántai Tibornál lehet jelentkezni január 12-én 18 óráig. A jelentkezők közül a találkozó kezdete előtt sorsoljuk ki azokat, akik versenghetnek majd egymással.

Nyeremény:

A győztes egy JKSE mezt és nadrágot vihet haza, melyet – amennyiben azt kéri – a találkozót követően játékosaink aláírnak.

Jelentkezz! Játssz! Nyerj!