A kosarshow instagram oldal Orlando Colemannel készített egy hosszabb interjút, amelyet most szurkolóink számára is közzéteszünk.

1. kérdés – Miért választottad Magyarországot?
Az ügynököm és én is úgy éreztük, hogy Magyarország tökéletes hely a karrierem szempontjából. Ez az a hely ahol tudok fejlődni, azért hogy később azon a helyen játsszak, ahol szeretnék.

2. kérdés – Mi a benyomásod a helyről ahol játszol?

Jászberény egy kis város, de nagyon szeretem. Sok kisvárosban játszottam már karrierem során. A közösség nagyszerű, és imádom azt a szeretetet, ami itt körülvesz.

3. kérdés – Mit gondolsz a csapatod eddigi teljesítményéről?

Úgy érzem, hogy az egyik legerősebb csapat vagyunk a bajnokságban. Minden meccsen keményen harcolunk, mindenki győzni akar. Jelenleg a 3. helyet foglaljuk el a tabellán. A szezon első fele nagyszerű volt, reménykedünk a hasonló folytatásban.

4. kérdés – Ki volt az a játékos, aki ellen eddig a legnehezebb volt játszanod?

Őszintén, nem neveznék meg senkit, mint legkeményebb ellenfél. Úgy gondolom, a csapattársaimmal nagyszerűen felkészítjük egymást a kemény ellenfelek ellen. Edzéseken próbálunk a legmagasabb szinten küzdeni, ezzel is ösztönözve egymást a lehető legjobb teljesítményre.

5. kérdés – Mi a véleményed a saját csapatod szurkolóiról, valamint így összességében a magyar szurkolókról?
Nekünk vannak a legjobb szurkolóink az országban! Minden meccsen buzdítanak minket, őrületes a hangulat! A magyar szurkoló-társadalom nagyon fanatikus. Elkísérik csapataikat idegenbe is. Nagyon örülök, hogy egy ilyen országban játszhatok, ahol ennyire magas szintű a szurkolói kultúra.

6. kérdés – Hogy érzed, melyik volt az eddigi legjobb meccsed idén?
Minden győztes meccs a legjobb meccsen, tehát idén már 11 legjobb meccsem van.

7. kérdés – Ki volt eddig a legszimpatikusabb ellenfeled? Lehet játékos, és csapat is.
Én mindig is magát a kosárlabdát, mint játékot tiszteltem. Minden játékos kiteszi szívét, lelkét a pályára, küzd azért a mezért, amit visel! Minden ellenfelet ugyanúgy kell tisztelni, mindenki megérdemli a kölcsönös tiszteletet!

8. kérdés – Miért ebben a mezszámban játszol, van valami különleges kötődésed ehhez a számhoz? Vagy csak szimplán szereted?
Mindig is a 24-es mezszámban játszottam, már középiskolában is. Kobe Bryant a kedvenc játékosom, miatta hordom a 24-est.

9. kérdés – Ki a kedvenc NBA játékosod és csapatod, ki a példaképed?
A kedvenc csapatom mindig a Lakers volt, különösen akkor szerettem meg őket mikor Kobe hozzájuk került. Most hogy visszavonult, egyszerűen magát a játékot szeretem. A játékosok közül szeretem Eric Bledsoet, Kevin Durantet, Steph Curryt, Giannis Antetokounmpo és Russell Westbrook. Szerintem Kobe A VALAHA VOLT LEGJOBB!

10. kérdés – Mit üzensz a szurkolóknak?

Köszönök minden támogatást, amit eddig kaptunk tőlük! Alig várom már a következő hazai meccsünket!

11. kérdés – Mi a véleményed az oldalról?

A kosarshow egy új oldal, de úgy néz ki, hogy rövid időn belül nagyon sikeres oldal lesz. Jó látni, ahogy napról-napra növekszik. Sok érdekes dolgot olvashatnak a szurkolók a bajnoksággal és a játékosokkal kapcsolatban. Sok sikert a folyatatásban!