Pályabejárás a Bercsényiben

A bajnoki rajtot megelőző pályabejárást tartották meg kedden délután a Bercsényi játékcsarnokban azok a szervek, hatóságok, akiknek hozzá kell járulni egy NB I A-csoportos bajnoki mérkőzés megrendezéséhez.

NB I A-csoportos bajnoki kosárlabdamérkőzés rendezéséhez a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság adja ki az engedélyt, melyhez számos szerv, hatóság hozzájárulása is kell. Kedden délután a bajnoki év kezdte előtti, szokásos pályabejárást tartották meg, melyen a rendőrség, a tűzoltóság, az ÁNTSZ, a JVV NZrt., az önkormányzat, az OMSZ a  mérkőzések biztosítását végző cég, valamint az MKOSZ delegáltja is részt vett.

A bejárást követően jegyzőkönyvezték a látottakat, és ennek ismeretében történik majd az elbírálás. Annyit már most tudhatunk, hogy semmi olyan probléma nem merült fel, ami kérdésessé tehetné a bajnoki mérkőzések megrendezését. Apróbb pontosításokra még szükség lesz, de remélhetőleg hamarosan arról tájékoztathatjuk majd szurkolóinkat, hogy a mérkőzések rendezésének engedélyezése megérkezett klubunkhoz.