Pályán a fiatalok

Utánpótlás csapataink sem pihennek, sorra játsszák bajnoki mérkőzéseiket.

November 8-án Szolnokon szerepelt a Kosársuli U16-os csapata. Az ellenfél a Szolnoki Kosárlabda Akadémia “C” együttese volt.

Szolnoki KA “C” – Lehel Kosársuli U16  51 – 95

A Lehel Kosársuli U16 pontszerzői: Kocsis 2, Tóth 4, Fodor 12, Nagy 12/6, Fülöp 14/3, Czakó 11, Takács 4, Kerek 7/3, Zahalka 10, Hajdú 11, Benke 6, Balázs 2

A találkozóról a mieink edzője, Józsa Miklós a következőket mondta: Bár kiélezett küzdelmet nem hozott a mérkőzés, de jól szolgálta céljainkat, miszerint a megyei bajnokságban több játéklehetőséghez jussanak azon játékosaink, akik az országos bajnokságban kevesebbet szerepelnek

 

Az U12-sek megyei bajnokságában egymással mérkőzött meg két csapatunk.

JKSE Kosársuli – Lehel Kosársuli: 77-41 (25-6, 24-18, 14-9, 14-8)

Legjobb dobók: Farkas M.(8), Kocza B.(7), Rácz P.(6), Balla B.(6), Lo Cheikh (6), Varga V.(3), Palotai N.(1), Horti B.(1), Sárosi H.(1), Sisa K.(1).

Az első félidőben könnyelmű eladott labdáknak és a védekezési hiányosságoknak köszönhetően magabiztos előny tudott felépíteni szünetre Treba János csapata. A fordulás után volt néhány szép felzárkózási kísérlet a Lehel Kosársuli csapatától, viszont ez már nem módosította az eredmény alakulását és egy közönségszórakoztató mérkőzésen a JKSE Kosársuli csapata örülhetett a győzelemnek.

Szögi Ádám, a Lehel Kosársuli edzője: Hétvégi országos fordulónkhoz képest sokkal bátrabban és sokkal összeszedettebben tudtunk játszani a mérkőzés bizonyos szakaszaiban. Az első két negyedet leszámítva teljesen kiegyenlített volt a mérkőzés, amit a jobb hatékonysággal dobó másik Berényi csapat megérdemelten nyert meg. Gratulálok mind a két együttes mutatott játékához.