Pénteken két mérkőzéssel megkezdődik a 2018/2019-es bajnoki szezon

Forrás: Kosársport Mkosz facebook

Pénteken Debrecenben, a DEAC – EGIS-Körmend találkozóval veszi kezdetét az NB I A-csoportos felnőtt férfi kosárlabdabajnokság 2018/2019-es szezonja. Ezen a napon még egy mérkőzést játszanak, majd szombaton a többiek, így a mieink számára is megkezdődik a pontvadászat.

Pénteken – szeptember 28-án – kora este két mérkőzéssel indul a férfi felnőtt kosárlabdabajnokság az NB I A-csoportjában. Debrecenben 18 órától a körmendiek vendégeskednek, s fél órával később a fehérváriak és a pécsiek is pályára lépnek egymás ellen.

Szombatra öt mérkőzés marad, köztük a mieink találkozója az Atomerőmű ellen. Az új szezont tehát hazai pályán kezdjük a nyáron megerősödött paksiak ellen. A felkészülési mérkőzéseink jól sikerültek, s egy győztes bemutatkozás az Atomerőmű ellen jó alapot adhatna a folytatásra.

A kosárlabda szerelmeseinek nem kell már sokat várniuk, hogy ismét láthassák tétmérkőzésen kedvenceiket. Remélhetőleg szombaton sokan lesznek a Bercsényi úti játékcsarnokban, mert a szurkolók biztatása is kell majd a paksiak legyőzéséhez.

Férfi kosárlabda NB I A-csoport – 1. forduló

szeptember 28. – péntek

18.00 óra: DEAC – EGIS-Körmend

18.30 óra: Alba Fehérvár – PVSK-VEOLIA

szeptember 29. – szombat

17.00 óra: Zalakerámia ZTE KK – KTE-Duna Aszfalt

18.00 óra: Spron KC – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely

18.00 óra: Naturtex-SZTE-Szedeák – Szolnoki Olaj KK

18.00 óra: Kaposvári KK – SERCO-TF-BP

18.00 óra: JP Auto-JKSE – Atomerőmű SE

Szántai Tibor