Phillip Miller a 4. forduló MVP-je lett

Egy elhalasztott mérkőzés lejátszását követően a bb1.hu kosaras hírportál összeállította a 4. forduló csapatát. Kiderült, hogy a Pécs elleni 3 pontos vereséget szenvedő csapatunkban kiemelkedő teljesítményt nyújtó Phillip Miller a forduló legjobbja lett. Fotó: Gémesi Balázs.

A bb1.hu kosaras hírportál a szokásának megfelelően, amikor egy-egy forduló minden mérkőzését lejátsszák, akkor összeállítja a forduló válogatottját. Egy halasztott találkozó miatt a 4 forduló csapatát csak most lehetett kihirdetni. Ebben, nem kis örömünkre, találhatunk egy jászberényi kosarast is. Phillip MIller 48-as VAL értékkel egyben a forduló MVP-je is lett.

A 4. forduló csapata:

Abell (OSE Lions -1) – Guyton (Alba Fehérvár -1) – Miller (Jászberényi KSE – 1) – Rizvic (OSE Lions – 1) – Carter (Sopron KK – 2)

A játéknap legjobb egyéni teljesítményét nyújtotta kosarasunk Phillip Miller. A Pécs ellen 3 ponttal elveszített hazai mérkőzésen Miller 31 pontot szerzett (7/9 dupla, 3/5 tripla, 8/10 büntető) és 48 VAL-lal lett nem csak a meccs, de a forduló legjobbja is. Szerzett 8 lepattanót és kiharcolt 8 faultot. Szerzett 4 labdát és még volt 3 gólpassza is a 37 játékperce során.

Gratulálunk Phillip Miller!

Hajrá JKSE!

Szántai Tibor