Reed Pakson még biztosan nem játszik

A bajnoki rajton, a Sopron elleni hazai találkozón megsérült idegenlégiósunk. LaMarcus Reed kihagyta a Szolnok elleni találkozót és még Pakson sem léphet pályára. Fotó: Gémesi Balázs.

Ki tudja, mi lett volna a Sopron elleni találkozó eredménye, ha a harmadik negyedben nem sérül meg a jól játszó idegenlégiósunk, LaMarcus Reed. Bár a sérülés kezelése azonnal megkezdődött, Reed a Szolnok ellen sem léphetett pályára. Idegenlégiósunk állapotáról klubelnökünk, Petőfi Áron a következőket mondta:

– Reed sarok sérülése sajnos csak lassan gyógyul. Az elmúlt héten intenzív kezelést kapott, ám egyelőre még nem tudott bekapcsolódni az edzésmunkába. Nincs olyan állapotban, hogy pályára léphetne Pakson. Azt viszont reméljük, hogy a további kezelések eredményeként a negyedik fordulóban, a pécsiek elleni nagyon fontos találkozón már ott lesz a többiek között a pályán.

Reméljük, hogy így lesz, mert Reed jó teljesítménye nagyon kellene ahhoz, hogy csapatjátékunk is hétről-hétre javulva egyre jobb eredményeket hozzon.

 

Hajrá JKSE!

Szántai Tibor