Regionális Kadett Bajnokság: 24 ponttal nyert hazai pályán a Lehel Kosársuli

Május 5-én a Fiú Regionális Kadett bajnokság legutóbbi fordulójában hazai pályán lépett a Lehel Kosársuli együttese.

A mieinknek ezúttal a szentesiekkel kellett összemérniük erejüket, amely találkozó első negyede szoros játékot hozott, ugyanakkor 10 perc után csapatunk állt jobban 1 egységgel (20-19).

A második ciklusban ugyanakkor nagyon elkapták a fonalat a jászberényi fiúk és remek játékkal előnyüket tovább növelve 52-36-ra húztak el a szünetre a Csongrád megyeiektől.

A félidőt követő etapban aztán a legelső periódushoz hasonló játékot láthattak a kilátogató szurkolók, azonban együttesünk ezt a felvonást is meg tudta nyerni 1 ponttal, ezáltal a befejező szakasz előtt 68-51-nél nézhettek egymás szemébe a felek.

Az utolsó intervallum újra csak csapatunkról szólt, Szögi Ádám és Józsa Miklós edző alakulata még nagyobb sebességi fokozatba kapcsolt, így végül 90-66 arányú Lehel Kosársuli győzelem született a mérkőzés végén.

Lehel Kosársuli – Szentesi KK 90-66
(20-19, 32-17, 16-15, 22-15)
Jászberény

Lehel Kosársuli: Kovács V. 37/6, Pataki M. 17/6, Szalkai D. 12, Túri B. 6, Rideg D. 6, Fodor B. 4, Göblyös B. 4, Baráth K. 2, Rideg D. 2.

Edzők: Szögi Ádám, Józsa Miklós.

Szögi Ádám edző így értékelte a mérkőzést:”Gratulálok a fiúknak a győzelemhez. Szépen tudtuk kontrollálni a mérkőzést az összes negyedben és nagyon örülök annak, hogy megfelelő mennyiségű játék percet tudtunk biztosítani Józsa Miklós kollégámmal a játékosainknak.