Remon Nelson azt gondolja, hogy csapatként javulóban vagyunk, amit folytatni kell az előrelépés érdekében

Csapatunk amerikai irányítója, a 27 éves Remon Nelson válaszolt ezúttal kérdéseinkre.

1. Hogy érzed magad Jászberényben?

Jászberény egy kis város, de szeretem.

2. Mielőtt hozzánk igazoltál, tudtál valamit a magyar bajnokságról?

Nem tudtam arról, hogy mennyire versenyképes a magyar bajnokság, de a tavalyi évben két nagyon jó barátom játszott itt, akik nagyon jó játékosok, P.J. Hill – (a 2016/2017-es szezonban az Atomerőmű SE légiósa volt– a szerk.) illetve Malik Cooke – (a 2016/2017-es idényben a Kaposvári KK együttesét erősítette– a szerk.).

3. Mi a véleményed a csapatról?

Szeretem a csapatban, hogy mindannyian jól megvagyunk együtt a pályán, és hogy időt szántunk arra, hogy megismerjük egymást. Most már úgy gondolom, hogy mindenki tudja, hogy mit akar az edző, és hogy mit vár el a másiktól.

4. Mit gondolsz Nikola Lazics vezetőedzőről?

Nikola Lazics jó edző, aki nagyon türelmes velünk és arra buzdít minket, hogy olvassuk és megértsük a játékot. Nagyon sokat segített nekem, és remélhetőleg a szezon többi részében ezt meg tudom majd mutatni.

5. Hogyan értékelnéd a gárda eddigi teljesítményét?

Azt gondolom, hogy csapatként javulóban vagyunk, amit folytatni kell az előrelépés érdekében.

6. Mit vársz a folytatásban?

Csak azt akarom, hogy a csapat minden meccsen keményen játsszon, és majd meglátjuk, hogy ez hová lesz elég a szezon végén.

7. Hány évesen kezdtél el kosarazni?

Két éves koromban kezdtem el kosarazni, mindig kosárlabda volt a kezemben. Ahogy nőttem, amerikai fociztam is, amit nagyon szeretek.

8. Van olyan játékos az NBA-ben, akivel együtt játszottál, vagy ellene egy meccs során?

Van néhány barátom, aki az NBA-ben játszik. Nyáron együtt szoktunk edzeni, ilyen például Mike Conley – (jelenleg a Memphis Grizzlies játékosa– a szerk.) és Evan Turner – (a mostani idényben a Portland Trail Blazers kosarasa– a szerk.).