Ruják Bence a legújabb igazolásunk

Egyesületünk vezetése Nikola Lazics bevonásával gőzerővel dolgozik a 2018/2019-es szezon keretének kialakításán. Legújabb igazolásunk sem ismeretlen szurkolóink számára, hiszen Ruják Bence a 2015/2016-os szezonban már játszott nálunk.

Ruják Bence 1995-ben született Budapesten, 194 cm magas, 1-es és 2-es pozícióban bevethető játékos. Pályafutását a fővárosban kezdte, 2011-ben a Vasas MKB Euroleasing ELITE Basket színeiben kadett országos bajnoki címet szerzett, ugyanebben az évben tagja volt az U16-os B-divíziós Európa-bajnokságon szereplő válogatottnak. 2013-ban igazolt a Soproni KC együtteséhez, ahol többnyire a klub NB I/B-s csapatában szerepelt, majd bemutatkozott az NB I A-csoportjában is.

A 2015/2016-os bajnoki évben játszott már nálunk, majd a Széchenyi Egyetem Győr NB I B-csoportos együttesében szerepelt a legutóbbi két szezonban.

Ruják Bence immár hetedik tagja lett Cseh György, Kerpel-Fronius Balázs, Czirbus József, Miljan Rakics, Aleksa Brbaklics és Nelson Remon mellett az új szezonra formálódó csapatunk keretének.

Sok sikert kívánunk Bencének az új szezonban immár a JP Auto-JKSE csapatának tagajaként!

Szántai Tibor