Serdülő csapatunk győzelemmel hangolt a hétvégén rendezendő Országos Főtábla küzdelmeire

Harkai Hunor alakulata a tegnapi napon Újpesten játszott felkészülési mérkőzést.

Amely találkozót jól kezdtek a mieink és remek akciókkal 10 perc után kétszámjegyű előnyt hoztak össze a fővárosiakkal szemben (18-32).

Ennek ellenére a második periódus a budapestieknek sikerült jobban, akik 10 pontot tudtak faragni hátrányukon, de ezzel együtt is a félidőben még mindig a jászberényi fiúk vezettek (36-40).

Az újabb etapban ugyanakkor szoros játékot láthattak a kilátogató szurkolók, azonban ezt a felvonást Harkai Hunor együttesének sikerült megnyernie, így a befejező szakasz előtt 49-55-nél nézhettek egymás szemébe a felek.

A folytatásban aztán továbbra is koncentráltan játszottak fiatal tehetségeink és addigi vezetésükhöz újabb 4 egységet hozzátéve végül 60-70 arányban nyerték meg az összecsapást.

Újpesti-MT/A – Lehel Kosársuli/A 60-70
(18-32, 18-8, 13-15, 11-15)
Budapest

Lehel Kosársuli: Nagy Á. 24, Czakó B. 20, Zahalka M. 10, Fodor B. 10, Kocza B. 4, Gulyás D. 2, Kerek K. -, Csabai B. -, Halász P. -, Durucz D. -, Takács B. -, Fülöp G. -, Kocsis L. -, Kovács-Rékasi Sz. -.

Harkai Hunor edző így értékelte a mérkőzést: “A hétvégén szeretnénk kiharcolni az Országos Serdülő Főtábla Felsőházába kerülést, ezért beiktattunk ismét egy felkészülési mérkőzést. Számunkra nagyon hasznos volt, s ennek köszönhetően rendezzük a sorainkat a következő edzéseken, hogy minél eredményesebbek lehessünk a közelgő országos fordulóban.