Súlyos vereség hazai pályán...


A NB I/A-csoportos felnőtt férfi kosárlabda-bajnokság 7. fordulójában csapatunk a DEAC együttesét fogadta hazai pályán, a Bercsényi úti Sportcsarnokban.     

Jászberényi KSE - DEAC 67-107 (12-27, 19-19, 19-30, 17-31) 
Bajnokság, 7. forduló Jászberény, 
Belvárosi Általános Iskola V.: Ádám J., Török R., Dr. Oláh M. (Bogárdi J.)   

JKSE: Füzi 20/3, Brbaklics 10/6, Williams 16/6, Filipovics 7/3, Primorac 7/3. Cserék: Kovács A. 3/3, Czirbus 4, Kovács V. -, Rékasi -. 

 DEAC: Moody 12/6, Somogyi 11/3, Guyton 17/9, Hines 18/6, Molnár M. 10. Cserék: Moore 5/3, Molnár D. -, Neuwirth 3/3, Drenovac 4, Polyák 9/3, Asszú 3/3, Tóth 15.   

Patai Benjamin : Számomra ezen a találkozón a legfontosabb az volt, hogy milyen játékosaim hozzáállása, akarata és küzdeni tudása. Ebben többségében nem is volt hiba, de a 21 eladott labda akkor is sok, ha ilyen agresszív védekezéssel korábban még nem találkoztunk. Tanulnunk kell ebből a mérkőzésből is, és remélem, hogy hiányzóinkkal kiegészülve ennél sokkal jobb teljesítményre is képesek leszünk.   

Kovács Adrián : Amit elterveztünk, azt végre is tudtuk hajtani. Mindenkinek játéklehetőséget tudtam adni, és örülök, hogy játékosaim valamennyien éltek is ezzel. A jászberényieknek azt kívánom, hogy mielőbb lábaljanak ki ebből a nehéz helyzetből. Játékosaimnak gratulálok a teljesítményükhöz.   

Füzi Róbert : Nagyon erős csapat a Debrecen és ezt bizonyították Jászberényben is. Voltak időszakok, amikor sikerült egy kicsit lelassítani a játékukat, de összességében így is magabiztosan nyertek ellenünk. Mi megpróbáltuk a saját játékunkat játszani, ami ennyire volt elég. Ilyen kemény védekezéssel eddig nem találkoztunk, és ez sok hibára késztetett bennünket. Örülök, hogy sokat vagyok a pályán és elég jól megy a játék is.   

Molnár Márton : Tudtuk, hogy a Jászberény sok problémával küzd, de nekünk magunkkal kellett foglalkozni. Azt hiszem, hogy mind védekezésben, mind támadásban meg tudtuk valósítani az elképzelésünket. Egy pillanatra sem becsültük le a hazaiakat, mert számunkra közel sem mindegy, hogy hogyan megyünk bele a bajnoki folytatásba. Nekünk minden mérkőzés fontos, így ennek a győzelemnek is nagyon örülünk.   

Folytatás szombaton, szintén a DEAC ellen.  

Hajrá Jászberény!