Szerdán Kaposvárra látogatunk!

 

A NB I/A-csoportos felnőtt férfi kosárlabda-bajnokság 4. fordulójában csapatunk a Kaposvári KK otthonába látogat szerdán. A Somogy megyei alakulat az előző fordulóban nem lépett pályára, ugyanis a vasárnapi OSE Lions elleni bajnokijuk elmaradt.

A házigazdák kerete az elmúlt időszakban két légióssal bővült, hiszen Josip Jukic és Milos Miliszavjlevics érkezett a vendéglátókhoz.

Ami minket illet, a Szeged elleni vereség után igyekszünk kijavítani a hibáinkat és a lehető legjobb formánkat mutatni. Célunk egyértelműen a győzelem megszerzése, ennek szellemében utazunk el a mérkőzésre.

A mérkőzést Praksch Péter, Tőzsér Dénes és Boros Tamás vezetik, az ellenőr Dr. Páli Kálmán lesz. Az összecsapás 18:00-kor kezdődik a Kaposvár Arénában.

 
Edzői nyilatkozatok:

Fekete Ádám, a Kaposvári KK vezetőedzője: A Jászberény a hazai pályán elszenvedett veresége miatt még jobban fog küzdeni és igyekszik sikeresen játszani majd. Az első hazai mérkőzésünk lesz, ahol a nézőinknek akarjuk bizonyítani, hogy egy ütőképes csapat vagyunk. Múlt héten elmaradt a meccsünk és mint akkor is, most is meg akarjuk mutatni, hogy tudjuk hozni ugyanazt a szintet, amit a Kecskemét ellen hoztunk, annyi különbséggel, hogy most a végén győztesként jövünk le a pályáról. A két új légióst már elkezdtük beépíteni a csapatba, de ez egy hosszabb folyamat, azonban már most is nagy segítség lesz a jelenlétük. Sajnos van olyan játékos, akire nem számíthatok holnap, de aki rendelkezésre áll, azzal a maximumot próbáljuk nyújtani. Révész Ádám már edz a csapattal, de még pár vizsgálata vissza van, lassan már ő is pályára léphet.

Miljan Csurovics, a Jászberényi KSE vezetőedzője: A Kaposvárnak két kulcsjátékosa van Curry és Rivers személyében, rájuk nagyon oda kell majd figyelnünk. A felkészülés során a két új légiósukból is próbáltunk készülni, ez a régebbi meccseik átnézésével történt. A két érkező miatt jobb rotációjuk lett, ami megnehezíti a dolgunkat; főleg hogy hazai pályán lesznek és ott erősebb szokott lenni a kaposvári gárda. Szoros mérkőzésre számítok.  

Hajrá Jászberény!