Szerdától szombatig tart a 20. forduló

Szerdán a Pécs – Zalaegerszeg találkozóval veszi kezdetét a 20. forduló az NB I A-csoportos felnőtt férfi kosárlabda-bajnokságban. A további hat találkozót szombaton rendezik.

Szerdán a 6-7. helyen álló Pécs és a Zalaegerszeg összecsapásával kezdődik a 20 forduló az NB I A-csoportos felnőtt férfi kosárlabda-bajnokságban. A legjobb nyolc közé pályázó két együttes várhatóan nagy csatát vív majd egymással, s a találkozó eredménye mindkét gárda helyzetét jelentősen befolyásolja majd.

 

Szombaton rendezik a 20, forduló további hat mérkőzését. Négy találkozó 18 órakor, két mérkőzés 19 órakor kezdődik. A Körmend, a Szolnok, az Atomerőmű és a DEAC esélyesként fogadja hazai pályán ellenfelét, míg Sopronban a Falco győzelme várható. A mieink az Alba Fehérvár gárdáját fogadják, akik jelenleg a 8. helyen állnak, de mindössze egyetlen győzelemnyi a lemaradásuk a 4. Szolnokkal szemben. Hogy minden találkozónk nagy jelentősége van a folytatás szempontjából, azt jól jelzi, hogy a harmadik és a tizedik helyezett csapat között csak 3 győzelem a különbség. Mivel pedig még hét forduló van hátra az alapszakaszból, így sokat változhat a tabella.

 

A 20. forduló menetrendje

március 4. – szerda

18.00 óra: PVSK-VEOLIA – Zalakerámia ZTE KK

március 7. – szombat

18.00 óra: EGIS Körmend – KTE-Duna Aszfalt

18.00 óra: Sopron KC – Falco-Vulcano Energia KC

18.00 óra: Szolnoki Olajbányász – OSE Lions

18.00 óra: Jászberényi KSE – Alba Fehérvár

19.00 óra: Atomerőmű SE – Kaposvári KK

19.00 óra: DEAC – Naturtex-SZTE-Szedeák

Hajrá JKSE!

 

Szántai Tibor