Szombaton a Körmendet fogadjuk!

  
A NB I/A-csoportos felnőtt férfi kosárlabda-bajnokság 12. fordulójában csapatunk az Egis Körmend csapatát fogadja a Bercsényi úti Sportcsarnokban.


A vasiak az előző játéknapon kétszeres hosszabbítást követően múlták felül a 87-83-ra a DEAC együttesét. Ami minket illet, hétfői paksi vereség után igyekszünk a lehető legtöbbet kihozni magunkból és bár keretünkben sajnos sérültek is megjelentek szépszámmal, mindent megfogunk tenni a tisztességes helytállás reményében.

A találkozó kapcsán Petőfi Áront kérdeztük:

Petőfi Áron: „A héten már normálisabb felkészülést tudtunk végezni, próbáljuk a játékosokat visszaépíteni. Miljan Curovic edzővel és Ivan Miliceviccel is tárgyalunk a szerződésük lezárásáról, ezek függvényében próbálunk majd a kereten alakítani a későbbiekben. Az eddigi problémáink mellett Czirbus Józsefre egyelőre térdműtét miatt nem számíthatunk, valamint a másik két megmaradt magas poszton bevethető játékosunk Filipovic Stefan és Rékasi - Bojta Bendegúz sem tud megfelelő edzésmunkát végezni szintén térdfájdalmak miatt. Brandon Penn pedig továbbra is hátfájdalmakra panaszkodik.

Ez a fajta sérüléshullám most a lehető legrosszabbkor jön, mi sem tudjuk pontosan, hogy kire számíthatunk a szombati keretben, de mindenféle orvosi és egyéb kezeléssel próbáljuk a játékosokat pályára lépésre kész állapotba hozni szombatra.

A keretalakítást tekintve már tárgyalunk a csapat szempontjából megfelelő játékosokkal, akár kölcsön, akár végleges szerződtetés lehetőségéről. Ezek mellett viszont nagyon fontos lenne, hogy legalább a sérült játékosainkra minél előbb számíthassunk ebben az erőltetett decemberi – januári menetrendben.

A mérkőzést Benczur Tamás, Csabai-Kaskötő Brigitta és Fodor Attila vezetik, az ellenőr Hartyáni Zsolt lesz.

Az összecsapás 16:00-kor kezdődik a Bercsényi úti Sportcsarnokban zárt kapuk mögött.

Hajrá Jászberény!