Szoros mérkőzésen, hosszabbítás után győztek a vendégek!

 

A NB I/A-csoportos felnőtt férfi kosárlabda-bajnokság 21. fordulójában csapatunk az Atomerőmű SE együttesét fogadta.   

Jászberényi KSE - Atomerőmű SE 90-93 h.u.(21-17, 24-23, 24-25, 16-20, 5-8) 
Bajnokság, 21. forduló Jászberény, 
Belvárosi Általános Iskola, V.: Frányó P., Győrfy R., Lengyel Á.   

Jászberény: Ruják -, Füzi -, Coleman 21/3, Williams 22/18, Primorac 10, Csere: Jarvis 12/6, Czirbus 5, Filipovic 11, Brbaklics 2, Katona 5/3,  

ASE: Capers 14/3, Shepard 17, Valerio-Bodon 4, Eilingsfeld 13/3, Jackson 19/3, Csere: Paige 3/3, Lóránt 15, Kovács 7, Gulyás -, Kis -,   

 Patai Benjamin : Nagyon büszke vagyok a fiúkra, úgy küzdöttek, harcoltak ma, mint ahogyan azt egy csapatnak kell. Azt gondolom, hogy a mai teljesítményünkre lehet építeni, s akkor nem hiányoznak majd a győzelmek sem. Gratulálok a paksiaknak.   

Dzunic Branislav : Teljesen kiegyenlített mérkőzésen csak a végjátékban sikerült megszereznünk a győzelmet. Örülök neki, mert az idegenbeli vereségeink után kellett már nekünk nagyon ez a siker. Ez a Jászberény már egészen más csapat volt, mint az, amelyikkel novemberben találkoztunk.   

Xeyrius Williams : A végeredmény sajnos nem az, amit szerettünk volna, de sikerült négy negyeden és a hosszabbításban is nagyon keményen játszanunk. Ezt fogjuk tenni a következő mérkőzéseken is.   
Eilingsfeld János : Gondoltuk, hogy kemény mérkőzés vár ránk Jászberényben. Oroszlányban és Kaposváron is voltak győzelmi esélyeink, de vereséget szenvedtünk. Ma mindenképpen muszáj volt nyernünk. Nem volt könnyű, de sikerült. Gratulálok csapattársaimnak és a jászberényieknek is, mert jól játszottak.   

Folytatás a Szolnoki Olajbányász ellen hazai pályán!  

Hajrá JKSE!⚪️🔵