A szombati Szolnoki Olaj KK – JKSE bajnoki találkozóval kapcsolatosan a szolnoki klub ügyvezetője, Csősz Tamás levéllel fordult klubunkhoz, melyben a mérkőzéssel kapcsolatos, szurkolóink számára hasznos információkkal szolgált.

Az alábbiakban olvashatják szurkolóink azokat a hasznos tudnivalókat a találkozóval kapcsolatban, amelyekre a rendező klub nevében Csősz Tamás felhívja szurkolóink figyelmét.

 

Tisztelt Klubvezető!

 Az október 05-én este 18 órakor kezdődő Szolnoki Olajbányász – Jászberényi KSE bajnoki találkozóval kapcsolatban fontosnak tartom, hogy tájékoztassam Önt szurkolóik elhelyezésével, jegyvásárlásával kapcsolatban.

 A mérkőzésen szurkolóiknak (legfeljebb 110 főnek) a vendégszektorban tudunk helyet biztosítani. A szektort az eddig megszokottak szerint a sportcsarnok Tisza felőli oldalánál lévő külön bejáraton lehet megközelíteni. Itt biztosítjuk szurkolóiknak a jegyvásárlás lehetőségét is.

 A jegyek a vendégszurkolók számára is ugyanannyiba kerülnek, mint a hazai drukkereknek, így a felnőttek 1800 forintos áron jöhetnek be, míg a diákok és a nyugdíjasok 1200 forintot fizetnek a belépőért. Fontos, hogy a kedvezményre jogosító igazolványt az érintettek mindenképpen hozzák magukkal, csak ennek felmutatásával tudjuk biztosítani a kedvezményes árú belépőt.

 Amennyiben bármilyen kérésük van a mérkőzéssel, a szurkolóik beléptetésével kapcsolatban, kérem keressék klubunkat a 06 30 448-4864 elérhetőségen.

Csősz Tamás

ügyvezető

Szolnoki Olaj KK 2020 Kft.

Köszönjük a tájékoztatást szombati vendéglátóinknak. Reméljük, hogy a mérkőzés a megyén belüli sportbarátság jegyében zajlik majd, s mindkét szurkolótábor sportszerűen biztatja az övéit.

Hajrá JKSE

Szántai Tibor