U11: nagy küzdelemben vereség Szolnokon

Nagyot küzdött, de vereséget szenvedett csapatunk a Szecska Bikáktól.

A megyei U11-es bajnokságban Szolnokon lépett pályára a Lehel Kosársuli U11/A csapata. Szögi Ádám fiai a Szecskai Bikákkal néztek „farkasszemet”. A találkozón érvényesült a papírforma, de a vereség ellenére sem volt elégedetlen a gyerekek teljesítményével edzőjük.

Szecska Bikák – Lehel Kosársuli U11/A 57-39 (12-6, 18-11, 10-12, 17-10)

A Lehel Kosársuli U11/A pontszerzői: Tóth D.(9), Boldizsár Cs.(8), Lo Cheikh Á.(8), Csibra B.(6), Tarkó D.(4), Sárközi B.(2), Dobák T.(2).

Az első félidőben magabiztos előnyt szerzett a szolnoki bikák csapata, amelyet a harmadik negyedben összehangolt csapatmunkával sikerült csökkenteni a mieinknek a harmadik negyed végére. A felzárkózásban azonban elfáradtak Szögi Ádám tanítványai és a záró tíz percben bebiztosította megérdemelt sikerét a Szecska Bikák csapata.

Szögi Ádám így értékelte a látottakat: – Nagyon örülök annak, hogy akik kevesebb lehetőséget kaptak eddig a bajnokságainkban most tudtak megfelelő mennyiségű játékpercet a pályán tölteni. Mindegyik gyermek meghálálta a lehetőséget és tudása legjavát adta ezen a találkozón.  Gratulálok a fiúknak, csak így tovább!