U14: jó kezdés után vereség

Remekül kezdte a Ricsilla Szarvas elleni mérkőzését a Lehel Kosársuli U14/A csapata, ám a második negyedtől kezdve az ellenfél átvette a játék irányítását és 19 ponttal bizonyult jobbnak fiataljainknál.

Furcsa mérkőzést játszott a Lehel Kosársuli U14/A csapata a Ricsilla Szarvas ellen. Az első negyedet 18 ponttal a mieink nyerték, s ki gondolta volna akkor, hogy a találkozó végén a vendégek örülhetnek majd a győzelemnek. A második játékrészt 18 ponttal a vendégek nyerték, s így a nagyszünetben egál volt az eredmény. A Ricsilla Szarvas játékosainak lendülete a második félidőre is megmaradt és végül 19 ponttal nyerték meg a találkozót.

 

Lehel Kosársuli U14/A – Ricsilla Szarvas    56-75 (29:11, 9:27, 10:20, 8:17)

A Lehel Kosársuli U14/A pontszerzői: Durucz D. 21, Koczka R.12, Janusek M.12, Balázs H. 4, Horti B. 3, Búzás B. 2, Csabai B. 2

Józsa Miklós, a Lehel Kosársuli U14/A edzője az alábbiak szerint értékelte a találkozót: – A vendégszurkolóknak köszönhetően varázslatos utánpótlás futballmérkőzés hangulatban megérdemelten nyert az igazi tehetségeket is maguk között tudó szarvasi csapat. Persze a mieink teljesítménye is közrejátszott a valószínűleg versenyen kívül induló (hacsak nem változott megint a versenykiírás) vendégek sikerében.