Új időpontban játszunk a SERCO-TF-BP ellen

Az eredetileg kisorsolt időponton egyszer már változtatnunk kellett a SERCO-TF-BP elleni bajnoki mérkőzés kapcsán, s most ismét új időpontja van a találkozónak.

A Bercsényi úti játékcsarnok kihasználtságára nem lehet panaszkodni, hiszen az iskolai oktatás mellett itt eddzenek az NB I-es női röplabdázók és a mi kosaras fiaink is. Ugyanitt játssza mindkét együttes a bajnoki mérkőzéseit, s más, kulturális- és sportesemény is helyet kap a csarnokban. Így pedig nem könnyű egyeztetni a bajnoki mérkőzések időpontját.

A SERCO-TF-BP csapata elleni bajnoki mérkőzésünk időpontja volt már december 1-je és november 28-a is, ám most ismét módosult az időpont. A fővárosiak ellen november 22-én, csütörtökön lépünk majd pályára a Bercsényi úti játékcsarnokban. Figyelembe vettük az időpont módosításnál azt is, hogy a röplabdázó lányoknak jó esélye van a Challenge Kupában továbbjutni, s akkor újabb hazai mérkőzéssel kell számolniuk. No, meg azért is változtatni kellett az időponton, mert a fővárosiak dán válogatott játékosának december 1-jén hazája válogatottjában van jelenése.

A 9. forduló jászberényi mérkőzésének időpontja:

2018. november 22. – csütörtök
18.30 óra: JP Auto-JKSE – SERCO-TF-BP

Előtte 15.30 órakor kezdődik a két egyesület U-20-as csapatainak bajnoki mérkőzése

Bercsényi úti játékcsarnok

Hajrá JP Auto-JKSE!

Szántai Tibor