👉 Újabb megyei bajnoki mérkőzés várt a Lehel Kosársuli U11/A csapatára, ezúttal a szarvasi csapatot fogadták Gyenge Gábor tanítványai.
 
⬇️⬇️⬇️
 
Lehel Kosársuli U11/A- Cívis KK- GFE Gyakorló Szarvas 54-49 (19-9, 12-20, 7-11, 16-9)
 
Legjobb dobók: Kovács Lázár és Bőndi Zsombor 10-10, Csuka Dominik és Vári Zétény 9-9,Solti Marcell 6 pont.
 
🗣 Gyenge Gábor: " Ennek a mérkőzésnek is 2-0 lett a hivatalos végeredménye,a szarvasi csapat betegségek és karantén miatt nem tudott megfelelő létszámmal eljönni a mérkőzésre. De a pályán elért eredmény alapján is nyertünk egy nagyon jó mérkőzésen,amiért gratulálok a csapatomnak! A keddi meccset követően elbeszélgettem a srácokkal,próbáltam őket sokkal jobb játékra ösztönözni és elhitetni velük,hogy ennél ők sokkal többre képesek. Úgy érzem,hogy sokkal fegyelmezettebben és bátrabban,agresszívabban játszott a csapat az elmúlt mérkőzéshez képest és a futóteljesítmény is sokkal több volt. Ennek köszönhetően a végén nem remegtek meg a kezek és győzelemmel zártuk az összecsapást! Nyilván vannak még dolgok,amelyek javításra szorulnak,de egy teljesen más arcát mutatta csapatom a három nappal ezelőtti meccshez képest,amelynek nagyon örültem,nagyon meg voltam elégedve a küzdőszellemmel!
 
Le a kalappal a szavasi csapat előtt is elsősorban azért,mert hat fővel is eljöttek a mérkőzésre és nem kérték annak elhalasztását! "
 
Hajrá Lehel Kosársuli!⚪🔵