Vasárnap jön a Szedeák!

Vasárnap jön a Szedeák!

 

A NB I/A-csoportos felnőtt férfi kosárlabda-bajnokság 3. fordulójában a Naturtex-SZTE-Szedeák gárdáját látjuk vendégül a Bercsényi úti Sportcsarnokban. A szegediek most kezdik meg a 2020/2021-es pontvadászatot, ugyanis az előző két fordulóban elhalasztották a mérkőzéseiket. Ami minket illet, a legutóbbi fordulóban, a Sopron KC elleni összecsapáson 92–83-as vereséget szenvedtünk.

A két vezetőedző, a BB1-nek nyilatkozott a mérkőzést megelőzően:

 

Miljan Csurovics, a Jászberényi KSE vezetőedzője: A Sopron ellen már láttam fejlődést a csapaton, folyamatosan javul a formánk, meccsről-meccsre jobbak leszünk. Már nagyon vártuk, hogy a saját közönségünk előtt is pályára léphessünk. Maximális energiával akarunk játszani a Szeged ellen, meg akarjuk nyerni ezt az összecsapást. Minden játékosom egészséges, készen állunk.

 

Szrecsko Szekulovics, a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője: Remélem, hogy holnapig már senki sem lesz beteg és végre játszani tudunk. Jó volt a felkészülésünk, jó munkát végeztünk az egész héten. Ismerjük a Jászberény gyengéit és erősségeit, hazai pályán inkább rajtuk lesz a nyomás, mint rajtunk. Erős meccset akarunk játszani, próbáljuk majd a saját stílusunkat erőltetni. A kulcs a jó védekezés lesz, valamint a megfelelő koncentráció. Alacsonyan kell tartanunk az eladott labdák számát, főleg, hogy a JKSE nagyon veszélyes ellenfél hazai pályán. Ettől függetlenül nem a fehér zászlót lengetve utazunk, harcolni fogunk és meg akarjuk mutatni, hogy idegenben is képesek vagyunk nyerni. Jelen pillanatban mindenki egészséges.

 

A mérkőzést Földházi Tamás, Farkas Gábor és Major Ádám vezetik, az ellenőr Fekete László lesz. Az összecsapás 18:00-kor kezdődik a Bercsényi úti Sportcsarnokban.

 

Hajrá Jászberény!

 

Forrás: https://bball1.hu/jaszberenyi-kse-naturtex-szte-szedeak-2/