Vasárnap Szegedre látogatunk!

 
A NB I/A-csoportos felnőtt férfi kosárlabda-bajnokság 16. fordulójában csapatunk a Naturtex-SZTE-SZEDEÁK otthonába látogat vasárnap. A hazaiak legutóbb az Egis Körmend csapatát fogadták hazai pályán és arattak 88 – 81-as győzelmet, mi pedig a Sopron KC ellen szenvedtünk súlyos vereséget. Klubunk a karácsonyi időszakban sem tétlenkedett, hiszen szerződést kötöttünk a horvát Mladen Primoraccal és az amerikai Xeyrius Williams-szel.   

A 30 éves horvát magasember megfordult többek között a cseh, a horvát és a szlovák élvonalban is. A 2020/21-es szezonban a horvát bajnokságban szereplő Zabok együttesében játszott. Tizenöt mérkőzésen lépett pályára, átlagban 27 percet töltött a pályán, 12 pontot és 8 lepattanót átlagolt. A 23 éves amerikai 206 centiméter magas, négyes poszton bevethető. 1997. május 26-án született az Amerikai Egyesült Államokban, Ohio államban. Legutóbb az Egis Körmend csapatát erősítette.   

Ami a vasárnapi mérkőzést illeti, csapatunk sérülésekkel megtizedelve utazik a jó formában játszó szegediekhez, de mindent megtesz, hogy a lehető legjobb eredményt érje el az összecsapáson.   

A találkozót Ádám József, Győrfy Ruben és Szilágyi Bálint, Bogárdi János vezetik, az ellenőr Bogárdi János lesz. Az összecsapás 18:00-kor kezdődik az Újszegedi Sportcsarnokban.  


Hajrá Jászberény!