Vereséggel zártuk az alapszakaszt


 A NB I/A-csoportos felnőtt férfi kosárlabda-bajnokság 24. fordulójában csapatunk a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét együttesét fogadta hazai pályán. Sajnos csapatunk bőven tudása alatt teljesített és bár félidőben még tartottuk magunkat, a 3.negyedben tetemes előnyre tettek szert a vendégek, így megérdemelten arattak győzelmet.   

Jászberényi KSE - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét 74-90 (16-25, 19-19, 17-33, 22-13) 
Bajnokság, 24. forduló Jászberény, 
Bercsényi tornacsarnok V.: Győrffy P. A., Frányó P., Boros T.   

JKSE: Kinney 2, Coleman 25/3, Brbaklics -, Williams 5/3, Filipovic 6, Csere: Ruják -, Garrett 10/6, Füzi 3/3, Primorac 21/9, Czirbus 2, Katona -,   

KTE: Wittmann 10/6, Thomas 9/3, Djeraszimovics 12, Kucsera 5/3, Karahodzsics 2, Csere: Horti 17, Dramicanin 21/12, Lukács , Jaramaz 11/3,

Patai Benjamin : Az első félidőben egyszerűen nem találtuk a játék helyes ritmusát. Arra pedig, ami a harmadik 10 percben történt, semmi magyarázat nincs. Egy mentális vezér hiányzik a pályáról nálunk, és ezen mindenképpen változtatnunk kell. Gratulálok a Kecskemétnek, megérdemelten nyertek. 

 Váradi Kornél : Nagyon örülök, hogy visszatértünk arra az útra, amely a győzelemhez vezetett. Nehéz mérkőzés volt, de a harmadik negyedben sikerült olyan előnyt kialakítanunk, ami után már nyugodtan játszhattunk. Okosan, higgadtan játszott a csapatom, és ez győzelmet ért Jászberényben.   

Mladen Primorac : Sajnos sok volt az üresjárat a játékunkban, és ezt jól mutatja az eredmény is. Pedig egész héten jól edzettünk és jó volt a hangulat is a tréningeken. Viszont nem tudtuk azt nyújtani, amit szerettünk volna. Dolgoznunk kell tovább, és a hátralévő tíz mérkőzésből kihozni a legtöbbet, hogy bent tudjunk maradni.   

Rastko Dramicsanin : A járvány miatt egy éve már, hogy nem jártam Jászberényben, ahol nagyon szép éveket töltöttem el. Most is jó érzés volt ide visszatérni, s annak is örülök, hogy győztesen tudtunk távozni. Remélem, hogy a folytatásban a jászberényi csapat eléri célját és kiharcolja a bentmaradást.

Ezzel az összecsapással véget értek az alapszakasz küzdelmei.   

Hajrá Jászberény!